Yritys

Perheyrityksemme tavoitteena on tarjota joustavaa ja asiakaslähtöistä palvelua teollisuuden laiteasennuksiin, muoviputkistojen esivalmistukseen ja kokoonpanoon. Varmistamme myös asiakkaan tuotannon sujuvuuden laadukkaan huollon ja kunnossapidon avulla.

Tarinamme

Yhtiön alkuvaiheessa toimitusjohtajamme Teemu Kultanen toteutti monipuolisesti erilaisia LVI-alan töitä. Yrityksen nimenä oli tällöin Kultanen LVI- & Asennuspalvelu Oy. Pian Teemu huomasi, että vanhat tutut asiakkaat toivoivat apua ja ammattitaitoa laiteasennuksissa isompiin projektikokonaisuuksiin ja yhtiö lähti kasvamaan kovalla vauhdilla. 

Puoliso Satu on ollut mukana myös yhtiön perustamishetkestä lähtien. Ensin palkkatöidensä ohessa ja syksystä 2021 lähtien täysipäiväisesti toisena osakkaana. Pariskunnalla on myös yhteistä työtaustaa yli viiden vuoden ajalta ennen yrityksen perustamista. He ovat olleet mukana toteuttamassa Suomen suurinta biokaasulaitosverkostoa. Teemu on toiminut laitoshankkeissa työmaapäällikkönä ja asennusvalvojana ja Satu puolestaan sekä käyttöönottoinsinöörinä että prosessisuunnittelijana. Yrittäjien taustan kautta yrityksellä on siis kokemusta suurien laitosprojektien toteutuksesta, työmaatoiminnoista ja projektoinnista.

Vuonna 2020 yrityksessä aloitti ensimmäinen ulkopuolinen ammattilainen. Se oli ensimmäinen iso askel sen mahdollistamisessa, että voimme palvella asiakkaitamme nykypäivänä vieläkin kokonaisvaltaisemmin. Yrityksen nimi muutettiin kesällä 2021 Kultanen Works Oy:ksi. Uusi nimi vastasi paremmin yhtiön nykyistä suuntaa, joka on selvästi enemmän keskittyä teollisuuden laiteasennuksiin, muoviputkistoihin sekä huoltoihin ja kunnossapitoon.

Nyt yhtiö tarjoaa palveluita laajalla skaalalla, ja tavoitteena on olla merkittävä työllistäjä alueella sekä ensimmäisenä asiakkaan mielessä, kun tarvitaan laadukasta palveluntarjoajaa yhtiön palvelukattauksella. 

Missiomme

Tavoitteenamme on tuottaa palvelua luotettavasti ilman kompromisseja laadusta tai turvallisuudesta. Emme toimita vain laitteita ja asennuksia, vaan tuotamme yhdessä asiakkaan kanssa sopivan ratkaisun juuri tarpeeseen.

Tavoitteenamme on näyttää sinulle osaamisemme loistavalla asiakaspalvelulla, reilulla hengellä ja kohtuullisella hinnoittelulla. Tavoitteenamme on pitkät ja kestävät asiakassuhteet, jotka luodaan molemminpuolisella kommunikoinnilla, ja sillä että se mitä luvataan, toimitetaan ja toteutetaan silloin kun on sovittu. 

Meillä töissä...

Miksi valita meidät?

Photo-0001
Scroll to Top