Referenssit

Asiakasreferenssimme

Helsingin seudun ympäristöpalvelut, Espoon Blominmäen kalliojätevedenpuhdistamo

(Pääurakoitsija: YIT Suomi Oy)

Yrityksemme työsuoritteisiin kuului jätevedenpuhdistamon päälaitteiden asennukset ja putkistourakka muovisten kemikaaliputkien osalta.

Lisäksi olemme toimittaneet lukuisia erilaisia teräsrakenteita ja asiakkaan tilauksesta räätälöityjä metallipajatuotteita.

Urakka-aika: 04/2020 – 02/2023

Gasum Oy 

Olemme olleet Gasum Oy:n Lohjan, Turun, Kouvolan, Riihimäen, Oulun, Honkajoen ja Huittisten biokaasulaitosten projekteissa sekä teemme edelleen laajasti yhteistyötä. Olemme osallistuneet laitosten rakentamisprojekteihin ja saneerauksiin mm. koneisto- ja putkistourakan asennusvalvonnassa sekä työnjohdossa. Urakoiden jälkeen jatkamme yhteistyötä huolto- ja kunnossapitotöiden muodossa.

Mäntsälän Biovoima Oy

(Pääurakoitsija: Watrec Oy)

Toteutimme Mäntsälän biokaasulaitokselle paineilmaverkoston asennukset, vastaanottoaltaan paineilmasekoitusjärjestelmän asennukset ja pumppaamojen putkitukset.

Höyrytys Oy 

Teimme Höyrytys Oy:n kattiloiden sekä polttimoiden asennustyöt Blominmäen jätevedenpuhdistamolle.

AutoGear Oy

Toteutimme AutoGear Oy:lle paineilmaverkoston asennuksen. AutoGear Oy on erityisesti eurooppalaisten automerkkien automaattivaihteistoihin erikoistunut yritys Forssassa. 

HKScan, Forssa ja Rauma

Suoritamme huolto- ja kunnossapitotöitä HK Scanin
Forssan laitoksella. Yrityksemme työntekijät ovat
koulutettuja työskentelemään elintarviketeollisuuden
kohteissa. HK Scanin Forssan laitoksella käsitellään
sikoja.

Toteutimme yhteistyössä Ardor Oy:n kanssa HKScanin Rauman siipikarjatuoteyksikön vanhojen hihnakuljettiminen purkutyöt ja asensimme uudet ruuvikuljettimet ja putkitukset.

 

Helsingin Seudun Ympäristöpalvelut

Suoritamme huolto- ja kunnossapitotöitä HSY:n Ämmässuon koetoiminnassa olevalle pyrolyysilaitokselle. Laitos on tarkoitettu puhdistamolietteen pyrolyysille, ja siellä kuivatetaan jätevesilietettä.


Veolia Aquaflow Finland Oy

Olemme tehneet Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy:n kanssa yhteistyötä useammassa kohteessa Etelä-Suomen alueella. Työsuoritteisiimme on kuulunut muoviputkistojen IR-hitsaukset, laiteasennukset sekä erilaisiin projekteihin huolto- ja kunnossapitotyöt.

Jokioisten Maanrakennus Oy

Olemme toteuttaneet Jokioisten Maanrakennus Oy:lle pääkaupunkiseudulla mm. muoviputkistojen hitsauksia sekä haastavimpia asennus- ja nostotöitä useissa kohteissa.

Envor Group Oy

Valmistimme Forssan Envorin biokaasulaitokselle kemikaalikaapit esivalmisteina ja asensimme ne paikan päällä. Lisäksi saneerasimme laitoksen olemassa olevat kemikaaliputkistot. Kemikaaliputkistoihin liittyen laadimme Tukesin vaatiman dokumentaation. Syksyllä 2022 asensimme Forssan biokaasulaitokselle uuden biokaasuvaraston.

Lisäksi yrityksemme tekee sekä Forssan että Porin biokaasulaitoksilla huolto- ja kunnossapitotöitä

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Työsuoritteisiimme LHJ:lle on kuulunut muovihitsaukset sekä erilaiset huolto- ja kunnossapitotyöt.

Forssan kaupunki

Olemme toimittaneet asiakkaalle heidän suunnitelmiensa mukaisia muovituotteita.

Teemme huolto- ja kunnossapitotöitä Forssan vesihuoltoliikelaitokselle sekä jätevedenpuhdistamolle, että puhtaan veden laitoksille.

S&G Palvelut Oy

Olemme toimittaneet asiakkaan suunnitelmien mukaisia teräsrakenteita (huoltotasoja, kaiteita, portaita yms.) ja niiden asennuksia pääkaupunkiseudun projekteihin.

Qvidja Gård

Olemme saneeranneet asiakkaan olemassa olevat puu- ja biokaasuvarastot Paraisilla sijaitsevalle kokeilutilalle. Qvidja Gård on kokeilutila hiiltä sitovalle, Itämeri-ystävälliselle ja ravinteitakierrättävälle ruoantuotannolle.

Fortum Kirkkonummi

(Pääurakoitsija: TerraWise Oy)

Toteutimme yhteistyössä TerraWise Oy:n kanssa Fortum Kirkkonummen työmaalla pumppaamoiden ja säiliöiden asennuksia sekä maanalaisten muoviputkistojen hitsauksia.

Ardor Oy

Olemme toimittaneet Ardorille erilaisia räätälöityjä muovituotteita ja alihankintana kansainvälisiin Wärtsilän voimalaitosprojekteihin tuotantotiloissamme esivalmistettuja PE-muoviputkia.

WasteWise Group Oy

WasteWise on muovijätteitä nestemäiseksi öljytuotteeksi jalostava pyrolyysilaitos. Olemme tehneet Nokialla sijaitsevalle pyrolyysilaitokselle laite- ja teräsputkiston asennustöitä.

Photo-0008_1

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Mitä asiakkaamme sanovat

Asennukset tehdään aina ammattimaisesti ja hyvien asennustapojen mukaisesti, sekä asennuksen jälkeen jäljet on hyvin siivottu. Työmaan haastavimpiinkin laiteasennuksiin ja haalauksiin on aina löytynyt hyviä ratkaisuja.
Carl-Henrik Nyström, Työnjohtaja, koneistotyöt, YIT
Kultanen Works tarjoaa nopeaa ja joustavaa palvelua välillä meidän melko nopeisiinkin tarpeisiin. Kultasen porukka on aina valmiina löytämään käytännöllisen ja toimivan ratkaisun mitä erilaisimpiin haasteisiin. Olemme tyytyväisiä asiakkaita.
Markku Ala-Pantti, Käyttöteknikko, HSY
Asennustyöt aina pikkuasennuksista isompiin projekteihin on suoritettu ammattitaidolla ja asiakkaan aikataulut huomioiden. Kultasen pitkä kokemus biokaasuprosesseista on auttanut ratkaisujen löytämisessä meidän tarpeisiin.
Joonas Juura, Laitosryhmäpäällikkö, Gasum
Scroll to Top