Referenssit

Asiakasreferenssimme

Helsingin seudun ympäristöpalvelut, Espoon Blominmäen kalliojätevedenpuhdistamo

(Pääurakoitsija: YIT Suomi Oy)

Yrityksemme työsuoritteisiin kuului jätevedenpuhdistamon päälaitteiden asennukset ja putkistourakka muovisten kemikaaliputkien osalta.

Lisäksi olemme toimittaneet lukuisia erilaisia teräsrakenteita ja asiakkaan tilauksesta räätälöityjä metallipajatuotteita.

Gasum Oy 

Olemme olleet Gasum Oy:n Lohjan, Turun, Kouvolan, Riihimäen, Oulun, Honkajoen ja Huittisten biokaasulaitosten projekteissa sekä teemme edelleen laajasti yhteistyötä. Olemme osallistuneet laitosten rakentamisprojekteihin ja saneerauksiin mm. koneisto- ja putkistourakan asennusvalvonnassa sekä työnjohdossa. Urakoiden jälkeen jatkamme yhteistyötä huolto- ja kunnossapitotöiden muodossa.

Mäntsälän Biovoima Oy

(Pääurakoitsija: Watrec Oy)

Toteutimme Mäntsälän biokaasulaitokselle paineilmaverkoston asennukset, vastaanottoaltaan paineilmasekoitusjärjestelmän asennukset ja pumppaamojen putkitukset.

Höyrytys Oy 

Teimme Höyrytys Oy:n kattiloiden sekä polttimoiden asennustyöt Blominmäen jätevedenpuhdistamolle.

AutoGear Oy

Toteutimme AutoGear Oy:lle paineilmaverkoston asennuksen. AutoGear Oy on erityisesti eurooppalaisten automerkkien automaattivaihteistoihin erikoistunut yritys Forssassa. 

HKScan, Rauma

(Pääurakoitsija: Ardor Oy)

Toteutimme yhteistyössä Ardor Oy:n kanssa HKScanin Rauman siipikarjatuoteyksikön vanhojen hihnakuljettiminen purkutyöt ja asensimme uudet ruuvikuljettimet ja putkitukset.

 

Helsingin Seudun Ympäristöpalvelut

Suoritamme huolto- ja kunnossapitotöitä HSY:n Ämmässuon koetoiminnassa olevalle pyrolyysilaitokselle. Laitos on tarkoitettu puhdistamolietteen pyrolyysille, ja siellä kuivatetaan jätevesilietettä.


Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy

Olemme tehneet Veolia Water Technologies, Aquaflow Oy:n kanssa yhteistyötä useammassa kohteessa Etelä-Suomen alueella. Työsuoritteisiimme on kuulunut muoviputkistojen IR-hitsaukset sekä erilaisiin projekteihin huolto- ja kunnossapitotyöt.

Jokioisten Maanrakennus Oy

Olemme toteuttaneet Jokioisten Maanrakennus Oy:lle pääkaupunkiseudulla mm. muoviputkistojen hitsauksia sekä haastavimpia asennus- ja nostotöitä useissa kohteissa.

Envor Group Oy

Valmistimme Forssan Envorin biokaasulaitokselle kemikaalikaapit esivalmisteina toimitiloissamme ja asensimme ne paikan päällä. Lisäksi saneerasimme laitoksen olemassa olevat kemikaaliputkistot. Kemikaaliputkistoihin liittyen laadimme Tukesin vaatiman dokumentaation.

Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy

Työsuoritteisiimme LHJ:lle on kuulunut muovihitsaukset sekä erilaiset huolto- ja kunnossapitotyöt.

Forssan kaupunki

Olemme toimittaneet asiakkaalle heidän suunnitelmiensa mukaisia muovituotteita.

S&G Palvelut Oy

Olemme toimittaneet asiakkaan suunnitelmien mukaisia teräsrakenteita (huoltotasoja, kaiteita, portaita yms.) ja niiden asennuksia pääkaupunkiseudun projekteihin.

Qvidja Gård

Olemme toimittaneet ja asentaneet asiakkaan tarpeiden mukaiset puu- ja biokaasuvarastot sekä niihin liittyvät materiaalit Paraisilla sijaitsevalle kokeilutilalle. Qvidja Gård on kokeilutila hiiltä sitovalle, Itämeri-ystävälliselle ja ravinteita kierrättävälle ruoantuotannolle.

Photo-0008_1

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Mitä asiakkaamme sanovat

Asennukset tehdään aina ammattimaisesti ja hyvien asennustapojen mukaisesti, sekä asennuksen jälkeen jäljet on hyvin siivottu. Työmaan haastavimpiinkin laiteasennuksiin ja haalauksiin on aina löytynyt hyviä ratkaisuja.
Carl-Henrik Nyström, Työnjohtaja, koneistotyöt, YIT
Kultanen Works tarjoaa nopeaa ja joustavaa palvelua välillä meidän melko nopeisiinkin tarpeisiin. Kultasen porukka on aina valmiina löytämään käytännöllisen ja toimivan ratkaisun mitä erilaisimpiin haasteisiin. Olemme tyytyväisiä asiakkaita.
Markku Ala-Pantti, Käyttöteknikko, HSY
Asennustyöt aina pikkuasennuksista isompiin projekteihin on suoritettu ammattitaidolla ja asiakkaan aikataulut huomioiden. Kultasen pitkä kokemus biokaasuprosesseista on auttanut ratkaisujen löytämisessä meidän tarpeisiin.
Joonas Juura, Laitosryhmäpäällikkö, Gasum