Muoviputkistot

Muoviputkistot

Valmistamme PE-, PP- ja PVC-putkistoja sekä esivalmisteina että paikan päällä toteutettuna. Henkilöstöltämme löytyy pätevyydet sekä putkistojen hitsaukseen että liimaukseen. Pätevöityneiden hitsareiden käyttö mahdollistaa Tukesin vaatimusten mukaisten kemikaaliputkistojen valmistuksen. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme esivalmistamaan putkistot aina tuotantotiloissamme, jolloin saamme taattua hyvän työn laadun ja ensiluokkaisen lopputuloksen.

Kemikaaliputkistojen toimitukseen kuuluu putkistojen lisäksi Tukesin vaatimat putkistokirjat ja kaikki tarvittavat dokumentaatiot. Meiltä löytyy laitteistot ekstruderhitsaukseen, sähkömuhvihitsaukseen, IR-hitsaukseen sekä puskuhitsaukseen. Lisäksi meillä on laaja kattaus muita muovin työstämiseen soveltuvia laitteita.

Muoviputkistot ovat paitsi asennukseltaan nopeampia, myös lyömättömiä kestävyydeltään. Muoviputket myös kestävät useampia kemikaaleja paremmin kuin metalliputket. Näistä syistä muoviputkien käyttö onkin paljon yleistynyt teollisuudessa viime vuosina.

Miksi valita meidät?

Photo-0001
Photo-0008_1

Ota yhteyttä ammattilaisiimme