Muoviputkistot

Muoviputkistot

Valmistamme PE-, PP- ja PVC-putkistoja sekä esivalmisteina että paikan päällä toteutettuna. Henkilöstöltämme löytyy pätevyydet sekä putkistojen hitsaukseen että liimaukseen. Pätevöityneiden hitsareiden käyttö mahdollistaa Tukesin vaatimusten mukaisten kemikaaliputkistojen valmistuksen. Mahdollisuuksien mukaan pyrimme esivalmistamaan putkistot aina tuotantotiloissamme, jolloin saamme taattua hyvän työn laadun ja ensiluokkaisen lopputuloksen.

Kemikaaliputkistojen toimitukseen kuuluu putkistojen lisäksi Tukesin vaatimat putkistokirjat ja kaikki tarvittavat dokumentaatiot. Meiltä löytyy laitteistot ekstruderhitsaukseen, sähkömuhvihitsaukseen, IR-hitsaukseen sekä puskuhitsaukseen. Lisäksi meillä on laaja kattaus muita muovin työstämiseen soveltuvia laitteita.

Muoviputkistot ovat paitsi asennukseltaan nopeampia, myös lyömättömiä kestävyydeltään. Muoviputket myös kestävät useampia kemikaaleja paremmin kuin metalliputket. Näistä syistä muoviputkien käyttö onkin paljon yleistynyt teollisuudessa viime vuosina.

 

Tuotantotilojen kehittäminen muovituotteiden
esivalmistusta ja kokoonpanoa varten

Olemme kahden vuoden aikana pyrkineet kehittämään liiketoimintaamme monipuolisesti ja hakeneet siihen myös rahoitusta maaseuturahastosta Leader-ryhmä LounaPlussa ry:ltä. LounaPlussa ry on tukenut investointihankettamme 20 % osuudella. Rahoituksen on myöntänyt ELY-keskus (elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus).

Investointihankkeen tavoitteena on ollut kehittää tuotantotiloja sekä laitteistoja. Tilojen tarkoitus on palvella tarpeitamme tulevaisuudessa entistäkin paremmin erilaisten muovituotteiden kokoonpanoa ja esivalmistusta. Hankkeen aikana olemme investoineet muovihitsauslaitteistoihin sekä erilaisiin muovintyöstökoneisiin. Lisäksi olemme parantaneet olemassa olevia tuotantotiloja toimintaa tukevilla muutostöillä.

Investointihankkeen seurauksena olemme päässeet toteuttamaan useampia suuren kokoluokan muoviputkistojen esivalmistus- ja kokoonpanoprojekteja. Toimintamme kehittyessä ja uuden liiketoimintasektorin myötä olemme pystyneet työllistämään useampia henkilöitä kokopäiväisesti. Projektin myötä olemme saaneet uusia asiakassuhteita ja jalansijaa kyseiselle liiketoimintasektorille, jossa toimijoita entuudestaan vähän. 

”Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin”.

Miksi valita meidät?

Photo-0001
Photo-0008_1

Ota yhteyttä ammattilaisiimme

Scroll to Top